PARTICIPANTI

 

Universitatea “Ovidius”, Facultatea de Arte, Specializarea Artele Spectacolului (Actorie) Constanta

Facultatea de Arte, din cadrul Universitatii “Ovidius” Constanta, si-a inceput activitatea la 1 octombrie 1998. Una dintre preocuparile permanente ale Facultatii de Arte este afirmarea nationala si internationala in activitatile artistice si de cercetare stiintifica.

Printre obiectivele sale specifice se numara: promovarea excelentei in activitatea artistica si in procesul de cercetare stiintifica, stimularea competitiei pentru atragerea resurselor financiare precum si incurajarea diversitatii si accesului la resurse si oportunitati multiple.

Domeniile Facultatii de Arte sunt muzica, teatru si arte vizuale. Universitatea Ovidius din Constanta, se prezinta in anul universitar 2011-2012, ca o Universitate de educatie si cercetare stiintifica avand grad de incredere ridicat, abilitata sa emita diplome de studii pentru toate programele si formele de invatamant, organizate in concordanta cu prevederile legale, orientata catre promovarea invatamantului de calitate prin stabilirea unor standarde didactice si de cercetare.

SPECTACOL INVITAT : “Femeia, ca un camp de lupta” dupa un text de Matei Visniec

" Drama femeilor care au fost violate pe campul de lupta se repeta in orice conflagratie si in orice razboi etnic. Spectacolul reprezinta destinul a doua femei – ambele jertfe ale razboiului. Piesa se bazeaza pe evenimente reale, o lume in care consecintele razboiului nu sunt uitate si razboiul politic continua, o lume in care credinta este o stare de durere, in care dramatismul, ura si neputinta se completeaza cu nevoia de a spera, a iubi, a ierta..."

Distributia:
Dorra:
Carmen Calin
Kate:
Monica Rizea

Regie, scenariu, scenografie - Radu Niculescu

Durata spectacolului: 1h